evrimsel psikoloji ve kendini eğitim gibi konular üzerine altı kitap yazarı. son beş yıldır beyin konularına odaklanmış bilim okuru ve psikoloji, nöropsikoloji, antropoloji gibi bu alanda kişisel kitaplarını topladığı beyin ofisi kurucusu. konferans ve seminerler veren konuşmacı ve iki milyon dakika izlenmiş youtube eğitimleri hazırlayıcısı. Çeşitli konularda anonim isimle bilim blogları tutmaktadır. Bilim okurluğu ve yazarlığını günlük hayattan ödün vermeden uygulamayı başardığı bir hayat tarzı sürdürmektedir. Şuanda nöropsikoloji üzerine kitabını yazmaktadır.

50 bin kitaba sahip bir kitabevi ve 35 bin üyeye sahip okuma sistemi kurucusu. Online kitabevi sahaf hizmetleri veren bir şirket sahibi ve geçmişte tasarım ajansı ve danışmanlık veren işletmeler kurucusu bir girişimci. mühendis olmanın kazandırdığı düşünce yapısını tüm sektörlerde kullanan bir girişimci. bazı projeleri medyada yer almıştır. Türkiye’deki ilk kitap&kahve ve sadece okurların girebildiği bir cennet olan okuma bahçesi gibi projeleriyle hayallerini gerçeğe dönüştürmüştür. kitap okumayı artırmak ve çocukların kitap okumayı başlaması konusunda projeleri sonuçlar vermiştir.

freelance yazılımcılığın altın çağında web tasarım ile başlayan tasarımcılık hayatında kendi ajansını kurana kadar çalışmıştır. 2017’den beri sektörlere hizmet vermeyi bırakıp sadece kendi projeleri için 3D tasarım ve mekan tasarım faaliyetlerini yürümektedir. kurumlar, şirketler için yıllarca basın ve sosyal medya danışmanlığı yapmıştır. kitaplarının kapak, mizanpaj, grafik çalışmalarını kendi yapmaktadır. daha çok şehir manzarası olmak üzere keyif için fotoğraf çekmektedir. çizimlerini kendi yaptığı çocuk kitabı serisi projesi ile yayıncılık hayatına giriş yapmıştır. çizgi film, mobil uygulama, oyun ve artırılmış gerçeklik projeleri için çalışmaları başlamış, bu yıl içinde şirket olarak hizmete başlayacaktır. hayat görüşünün girişimcilik açısından dezavantajlı ama sevdiği işi yapmak açısından avantajlı kaçınılmaz yansıması ilginç bir hikaye ortaya çıkarmıştır.

 136 ,  1